Den här hemsidan använder cookies för att garantera att du får den bästa tänkbara upplevelsen när du besöker webbplatsen. Se vår integritetspolicy för mer information om det här. För att godkänna användningen av icke-essentiella cookies, vänligen klicka "Jag håller med"
AvfärdaJag håller med
Det här gör vi
Föreläsning
Det gröna köket
Förädling
Mat för framtiden
Utbildningar
Vill du lära dig mer om hur du lagar mat med naturens skafferi och hur du tar till vara på de råvarorna som finns runt omkring dig? Det ska vara roligt och lätt att laga bra mat, där naturen och människan står i fokus. Vi skräddarsyr din utbildning efter dina behov.
Work shops/Event
Lär dig förädla det du odlar själv eller har köpt av din lokala odlare! Denna work shop är för dig som vill lära dig hur du ta tillvara på dina grönsaker på bästa sätt. Du lär dig vilka tekniker och metoder du kan använda, hur du tar tillvara på råvaran på ett hållbart sätt och skapar fantastiska produkter.
Vi kan självklart skräddarsy våra workshops och event för att passa dina önskemål.
Validering
Du har möjlighet att testa dina kunskaper och erfarenheter teoretiskt och praktiskt. Du får ett certifikat/Intyg på att du är Kock genom UHR-s validerings-modell. Frida är certifierad yrkesbedömare genom UHR.
*UTBILDNINGSRÅDET FÖR HOTELL OCH RESTAURANGER
Hör av er till oss
Fyll i formuläret nedan för att boka in en gratis konsultation på 30 minuter så berättar vi mer om vad vi erbjuder.